Skoči na glavno vsebino

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU)

Tedni vseživljenjskega učenja je vseslovenski projekt na področju izobraževanja in učenja. Na državni ravni projekt usklajuje Andragoški center Slovenije (za obalo je koordinator Ljudska univerza Koper). Projekt prirejamo v sodelovanju z ustanovami, skupinami in posamezniki po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana “Slovenija, učeča se dežela”.

TVU se izvajajo v maju in juniju. Na šoli bomo v tem obdobju izvajali delavnice, potopisna predavanja, kvize, strokovna predavanja, športne dogodke, likovne razstave, računalniška izobraževanja …

Prireditve so namenjene vsem starostnim skupinam, lahko so odprtega tipa ali pa za zaključene skupine. Zaradi prostorskih in tehničnih omejitev se je potrebno na nekatere dogodke predhodno prijaviti.

K sodelovanju vabim vse, ki želite svoje znanje, izkušnje in ideje deliti z vsemi.

 

Koordinator: Boštjan Debelak

Dostopnost