Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 15. 9. 2022 bodo učenci 8. in 9. razreda imeli tehniški dan, ki bo namenjen spoznavanju različnih poklicev. Obiskali bodo Mednarodni obrtni sejem v Celju, kjer si bodo ogledali tekmovanje v poklicnih spretnostih »SloveniaSkills 2022«.
Odhod avtobusa bo ob 6.30 uri ob pokopališču na Škofijah, prihod nazaj pa predvidoma ob 16.30 uri. Za prevoz učencev v šolo in iz šole morate poskrbeti sami.
Šolska kuhinja bo pripravila šolsko malico. Malico bodo učenci prevzeli ob vstopu na avtobus. Učenci ta dan ne bodo imeli kosila, zato naj imajo s seboj še nekaj hrane in pijače. Kosilo za vse učence je za ta dan že odjavljeno.
Na poti v Celje bomo imeli postanek ob znanem gostišču na Trojanah. Učenci naj imajo s seboj še dežnik, pisalo, trdo mapo in nekaj denarja za nakup kakšnega priboljška.
Stroške prevoza in vstopnino na sejem krije Center RS za poklicno izobraževanje.
Pomembno: Učenci bodo stojnice in predstavitve obiskovali po lastnem interesu v manjših skupinah. Ob določenih urah se bodo morali zbrati na dogovorjenem mestu in se javiti učitelju. Nujno je, da dosledno upoštevajo vsa navodila spremljevalcev šole.

Z lepimi pozdravi.

Petra Grmovšek, svetovalna delavka

Nastavitve dostopnosti