Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 

Veselili smo se vrnitve učencev 1. triade v šolske klopi. Žal nas je današnja okrožnica ministrstva in odločitev vlade presenetila in od ponedeljka dalje ponovno delamo na daljavo. Vsi razredi. Tako učenci 1.triade jutri odnesejo domov vse svoje šolske potrebščine, saj ne vemo, koliko časa bo potekal pouk na daljavo.

Bo pa organizirano nujno varstvo za učence 1. triade, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec,  sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture (zdravstvo, vojska, policija, CZ, vzgoja in izobraževanje, …). Če otroka prijavite v to varstvo, morate obvezno priložiti potrdilo delodajalca.

POTRDILO DELODAJALCA – obrazec

Prijavo v varstvo sporočite v tajništvo šole po elektronski pošti do petka, 29. 1. 2021 do 13. ure. Potrdilo delodajalca morate oddati najkasneje v ponedeljek, ko pripeljete otroka. Varstvo bodo izvajali delavci šole in vrtca, po potrebi tudi študentje. Potekalo bo od 7.30 do 16.00 (oziroma glede na vaše potrebe). Šolska prehrana bo organizirana in plačljiva po rednih cenah. Šolski prevoz ne bo organiziran.

V času varstva bodo učenci delali na daljavo. Če pri delu potrebujejo računalnik, ga morajo prinesti s seboj, ker v šoli računalnikov nimamo več na razpolago.

 

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na 05 6626 580.

 

Hvala vam.

 

Vlasta Urška Baraga, ravnateljica

Nastavitve dostopnosti