Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši!

 

V ponedeljek, 25. 5. 2020, prične pouk za učence  9. razreda. Šolski prevoz v jutranjih urah poteka po rednem razporedu. Na avtobusu morate imeti masko.  V šolo vstopate skozi vhod pri tajništvu.  Med odmori morate imeti zaščitno masko, ki jo prinesete  s seboj. V prostorih, tudi v učilnici, morate vzdrževati primerno razdaljo (1,5 m). V učilnici sedite na točno označenih mestih in sedežnega reda ne spreminjate. Sedežnega reda ne spreminjate niti v jedilnici. Garderob ne uporabljate. Vse svoje pripomočke boste imeli stalno v učilnici. Le ob koncu dneva odnesete šolske torbe domov.

Pouk bo potekal po urniku objavljenem v  easistentu. Zaradi lažje organizacije dela lahko pride do sprememb, zato je zaželjeno, da urnik dnevno spreverjate.

Nekateri ste že oddali izjavo o zdravstvenem stanju in tudi prijavnico glede prevoza in kosila. Izjavo o zdravstvenem stanju morajo učenci prinesti v ponedeljke zjutraj, če je še niste poslali.

Če ima kdo zdravstvene težave in pouka na šoli ne bi mogel obiskovati, prosimo, da starši to sporočite. Temu učencu bodo učitelji poslali potrebno gradivo po elektronski pošti.

 

Uspešen ponoven začetek pouka želim.

 

 

 

                                                           Ravnateljica

                                                           Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti