Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci!

 

Iztekel se je naš četrti teden dela na daljavo. Upam, da ste se vsi uspešno prilagodili za vse nas tako novemu sistemu dela. Če kdo potrebuje pomoč, naj se obrne na nas. Pripravljeni smo pomagati pri reševanju morebitnih zagat. Zavedamo se, da je nova oblika šolskega dela naporna tako za učence, kot tudi za vas starše, zato se vam za vaš prispevek in sodelovanje res zahvaljujemo.

»Delovni dan« učencev je sedaj popolnoma drugačen. Po besedah učiteljev naloge dobro opravljate in tudi izpolnjujete svoje obveznosti. So pa med vami tudi nekateri, ki tega ne počenjate redno in z učitelji ne stopite v kontakt. Če si med njimi tudi ti, naj te opozorim, da je to tvoja obveza in od tebe se pričakuje, da to izpolniš. Če imaš težave z računalniško opremo, s pošiljanjem odgovorov … pa le pokliči na šolo. Mogoče ti lahko pomagamo.

Vem, da je težko biti notri, ne iti na igrišča, se ne družiti s prijatelji, ne iti na daljše izlete…, vendar so ti ukrepi za sedaj še nujni in usmerjeni k ohranitvi našega in vašega zdravja. Zato se do preklica ukrepov potrudimo, da skupaj ta virus premagamo in bomo lahko, vsaj v poletnem času, nadoknadili zamujeno. Spoštujmo navodila, ki nam jih zapoveduje stroka.

Zavedamo se, da je to delo za vse vas bistveno zahtevnejše, da marsikdaj težko uskladite vse obveznosti, da so pričakovanja in zahteve učiteljev različne, da nimate vsi enakih pogojev za delo in enaka znanja glede uporabe tehnologije …, zato še posebej prosimo, da temeljito preberete vsa navodila učitelja in se šele nato lotite naloge. Na easistentu spremljajte morebitne računalniške namige za lažje delo. Mogoče vam kaj prav pride. Za tehnično pomoč se obrnite na učiteljico Gordano Božič na tel. 040 567774 v času od 8.00 do 14.00.

Če še kdo med vami potrebuje računalnik, naj to javi v šolo na tel. 040 490501.

Vsi učenci, ki imajo težave z učno snovjo ali tehnične težave, imajo zagotovljeno pomoč preko easistenta, vendar se morate na to pomoč  obrniti sami. Poklicati po telefonu ali prebrati njihova navodila.

Vem tudi, da marsikoga že skrbijo ocene. Trenutno uradnih navodil v zvezi z ocenjevanjem znanja nimamo. Vsekakor bomo ravnali v skladu z navodili ministrstva in samo ocenjevanje prilagodili nastalim razmeram.

Za vse učence je pomembno, da ste v stiku s šolsko snovjo, da izpolnjujete naloge,  ponavljate, utrjujete znanje …

 

V želji, da se kmalu spet vidimo, vas lepo pozdravljamo.

 

 

 

Ravnateljica

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti