Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Tudi v šolskem letu 2018/19 bo šola omogočila učencem, da si iz učbeniškega sklada izposodijo učbeniški komplet. Pogoj za izposojo kompleta učbenikov je naročilo vseh učbenikov, ki so v učbeniškem skladu.

Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike nepoškodovane vrniti šoli. Če bodo učbeniki uničeni, poškodovani ali izgubljeni, boste morali ob koncu šolskega leta v skladu z zakonodajo povrniti škodo. Predvidoma bo tudi za šolsko leto 2018/19 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport zagotovilo brezplačno izposojo učbenikov, ki so v učbeniškem skladu, za vse razrede. Učenci 1. razreda bodo dobili učbeniška gradiva (torej tudi delovne zvezke) brezplačno.

Seznam učbenikov (ki jih bodo učenci dobili v šoli brezplačno) ter seznam delovnih zvezkov (ki jih boste morali starši sami kupiti, razen za prvošolce) bo na spletni strani šole, od koder si jih boste lahko natisnili. Seznami učbenikov in delovnih zvezkov bodo na spletni strani šole ter na oglasni deski takoj po potrditvi na svetu staršev, zagotovo pa od 15. 6. dalje. Seznami bodo na voljo tudi v tajništvu šole ter pri knjižničarki.

NAROČILNICA

Snežana Jeras, knjižničarka

Nastavitve dostopnosti