Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in skrbniki,

 

Obveščamo vas, da bomo med 10. in 14. 7. 2023, organizirali letovanje namenjeno učencem od 2. do 5. razreda. Letovanje bomo v lastni režiji izvedli v Cerknem, kjer bomo nastanjeni v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti.

 

Predviden odhod 10. 7. 2023 ob 9.00, predviden prihod 14. 7. 2023 ob 13.00, pred OŠ Škofije.

 

Predvidene dejavnosti (delavnice za otroke):

  • Kam se lahko skrijem? Kaj lahko zgradim? Kdo se skriva v gozdu? Tudi jaz lahko … Sprehod (gibalne vaje) skozi različna (gozdna) okolja, opazovanje živali in rastlinja, različna uporaba šotorskega krila, samostojna postavitev bivaka, priprava tabornega ognja. FOTOLOV Preko fotografij na učnem listu spoznajo, raziščejo naravno in kulturno dediščino kraja.
  • Voda in njene skrivnosti. Učenci izvedejo različne poskuse: potapljaški zvon, vodni most, plavajoča sponka za papir, lebdeči zamašek, vodna leča, miselni vzorec. Izdelajo vodno raketo iz odpadne embalaže, testiranje raket, tekmovanje.
  • Pohod in obisk partizanske bolnice Franja. Sprehod po krožni poti okrog Cerknega in spoznavanje geografske in zgodovinske umestitve Cerknega.
  • Skupinske igre in prostočasne dejavnosti. Skupinske igre v timih, gimnastične vaje z različnimi cilji (ogrevanje, stabilizacija telesa, pravilna telesna drža), štafetne igre, nogomet, odbojka, druge timske igre primerne starostni skupini, v večnamenskem prostoru, na igrišču, v športni dvorani in družabni večeri ob glasbi.

 

Predvideni stroški na učenca ob udeležbi na letovanju znašajo 192 € in predvidevajo:

–        prehrana in prenočišče za 4 nočitve 136 €
–        prevoz 22 €
–        stroški spremljevalcev za 5 dnevno oskrbo 16 €
–        vodene dejavnosti in vstopnina (bolnica Franja) 18 €
SKUPAJ: 192 €

 

obroki znesek rok plačila
1. obrok 64€ maj 2023
2. obrok 64€ junij 2023
3. obrok 64€ julij 2023
4. obrok poračun avgust 2023

 

Obračun je pripravljen za udeležbo 45 učencev in 3 spremljevalk, zato se lahko v primeru drugačnega končnega števila končni strošek spremeni. Minimalno št. prijavljenih učencev za izvedbo letovanja je 35. Znesek poravnate v štirih obrokih, po položnici.

 

Odpoved brez stroškov je možna zgolj ob predložitvi zdravniškega opravičila.

 

Za starše prijavljenih otrok bomo pred odhodom organizirali sestanek na katerem bomo podali podrobne informacije o izvedbi letovanja. Za morebitna vprašanja smo vam na voljo organizatorke letovanja. Kontaktirate nas lahko preko komunikacije eAsistent.

 

V kolikor želite, da se vaš otrok udeleži letovanja Vas prosimo, da izpolnite prijavnico, ki jo oddate razredničarki najkasneje do torka, 4. 5. 2023.

PRIJAVNICA (pdf dokument)

 

Organizatorke letovanja:                                                                                                                             

Keti Marušič Lisjak                                                                                                   Eneja Baloh

Bojana Božič                                                                                                             ravnateljica

Ina Jurinčič                                                                                   Osnovna šola Oskarja Kovačiča Škofije

Nastavitve dostopnosti