Spoštovani devetošolci in starši,

kljub temu, da so informativni dnevi za vami in so se srednje šole že predstavile, so se nekatere odločile, da se vam predstavijo dodatno. Sicer še vedno virtualno, vendar v nekoliko obširnejši obliki. To pa zato, ker se vsi zavedamo, da so predstavitve v “živo” neprimerno bolj izčrpne in kvalitetne, tako kot tudi komunikacija v “živo”, kar pa je že drugo leto zapored onemogočeno. Zato srednje šole niso organizirale dneve odprtih vrat v živo na šolah in tudi predstavitev v osnovnih šolah zadnji 2 leti niso izvajali.

Tokrat se vam dodatno in izčrpno predstavlja SGLŠ Postojna. Do vpisa v srednjo šolo, ki ga bomo izvedli v drugi polovici marca, spremljajte novice in informacije glede vpisa v srednje šole. Še vedno pa velja vabilo na razgovor za vse, ki vas mučijo dileme, kakršnikoli dvomi glede prehoda v srednje šole. Če še ne veste, kako in kje me lahko najdete, vprašajte v tajništvu ali pa pokličete na tel.št 040 490 571.     

V SGLŠ Postojna se zavedamo, da je bila predstavitev šol na virtualnih informativnih dnevih v preteklih letih okrnjena, zato smo se odločili, da povabimo v svojo družbo učence 9. razreda OŠ, da se lahko sprehodijo skozi naše učilnice in delavnice, začutijo utrip iz šolskih hodnikov in izvedo kaj o šoli in dijaškem domu iz prve roke naših dijakinj in dijakov. Lepo vas prosimo, če lahko posredujete vabilo v priponki vsem vašim učencem, ki se zanimajo za vpis v programe, ki jih izvajamo v naši šoli (MIZAR, GOZDAR, GOZDARSKI TEHNIK, TEHNIK ZDRAVSTVENE NEGE, BOLNIČAR – NEGOVALEC in VZGOJNI PROGRAM V DIJAŠKEM DOMU).

Vabilo odprta vrata SGLŠ

Dostopnost