Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V zadnjem času sem prejela kar nekaj vaših sporočil vezanih na nasprotovanje in tudi soglašanje s samotestiranjem in maskami v razredih. Nanje nisem odgovarjala. Razumem tako eno kot drugo stran. Vem tudi, da smo ravnatelji in delavci šole dolžni upoštevati odloke. Naloga je zahtevna tako za vas starše kot za nas delavce šole. Vsi imamo pomisleke in kopico vprašanj, a malo odgovorov. Prilagam tudi izjavo za javnost, ki jo je napisalo Združenje ravnateljev. Vsekakor pa upam in želim, da skupaj najdemo pot, ki bo omogočala varno in čim bolj zdravo bivanje vaših in naših otrok v šolskih prostorih.

V nadaljevanju prilagam dele iz okrožnice, ki smo jo prejeli v soboto, 13. 11. dopoldan in ki šole zavezuje k izvajanju zapisanega, ter pisno soglasje oziroma nesoglasje k izvajanju testiranja s testi HAG. To je le nekaj splošnih informacij povzetih iz okrožnice ministrstva. Dodatne informacije bomo posredovali v torek, 16. 11. 2021 dopoldan.

Kljub težkim razmeram si delavci šole želimo, da pouk poteka v šoli, v varnem in spodbudnem in čim bolj zdravem okolju. To nam bo uspelo le z vašo podporo in našim medsebojnim sodelovanjem.

 

                                                 S spoštovanjem.

Ravnateljica
Vlasta Urška Baraga

 

Povzetek okrožnice

Soglasje staršev

Izjava Zveze ravnateljev 12.11.2021

Nastavitve dostopnosti