Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 

Burno, nenavadno šolsko leto počasi peljemo proti koncu. Po že napovedanem nas v poletnem času čaka priprava na selitev šole v nadomestne prostore.

 

Naj še enkrat povem kje bodo posamezni razredi v naslednjem šolskem letu:

 

1.in 2. razred v župnišču

  1. razred v prostorih krajevne skupnosti
  2. razred v zadružnem domu
  3. – 9. razred v dvorani Burja

 

V poletnih mesecih bodo potekala investicijska dela na vseh nadomestnih lokacijah. Kako bo delo dejansko organizirano v naslednjem letu, pa vas bomo preko spletne strani obvestili po 20. avgustu.

 

Vsekakor bo delo v času gradnje zahtevalo od vseh nas veliko strpnosti, prilagajanja in dogovarjanja.

 

Morebitni izpis iz naše šole morate starši najaviti vsaj 15 dni pred izpisom. Izpisnica je na spletni strani šole pod rubriko OBRAZCI. Pravočasnost najave izpisa je zelo pomembna, saj lahko vpliva na samo organizacijo na naši in tudi drugi šoli.

 

Ugovor na zaključno oceno lahko starši (pisno) podate v treh dneh po prejemu spričevala.

 

V četrtek, 24. 6. 2021, bo delo v šoli potekalo po urniku. Če bo vaš otrok odšel iz podaljšanega bivanja prej, prosim, da o to pisno sporočite na šolo.

 

Kdor še ni oddal prijave za šolsko prehrano, naj to naredi do 24. 6. 2021. Za šolsko prehrano v naslednjem šolskem letu bo delno poskrbela OŠ Koper, delno pa bomo to pripravljali v kuhinji vrtca.

 

Pred zaključkom šolskega leta morajo učenci odnesti domov vse svoje stvari, izprazniti garderobne omarice. Kar bo ostalo na šoli, bomo predali Rdečemu križu.

 

Zahvaljujem se vam za celoletno sodelovanje in vam želim prijetno in predvsem zdravo poletje.

 

 

 

Ravnateljica

 

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti