Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

 

v ponedeljek, 12. 4. 2021 se bomo ponovno srečali v šolskih klopeh. Tako nas je obvestilo Ministrstvo za izobraževanje. Delo v šoli bo potekalo tako, kot pred 1. aprilom, ko so se šole zaprle. Naša želja je, da to nenavadno šolsko leto zaključimo brez ponovnih prekinitev in da se vsaj za čas do konca šolskega leta vrnemo v normalen šolski ritem. Da bi to dosegli, je nujno, da se držimo že znanih ukrepov (maske, higiena rok, razkuževanje, medsebojna razdalja-če je to mogoče). Maske so še vedno obvezne na hodnikih in skupnih prostorih, za učence od 6. do 9. razreda pa tudi pri pouku in tudi na šolskem prevozu.

Več o teh ukrepih si lahko preberete na spletni strani NIJZ.

Dolžnost delavcev šole je, da zapisane ukrepe upoštevamo in v največji možni meri tudi izvajamo. To pričakujemo tudi od vas staršev in učencev. Naš cilj je, da ŠOLSKO LETO ZAKLJUČIMO BREZ NOVIH PREKINITEV IN ČIM BOLJ ZDRAVI.

Obenem bi opozorila še na obveznost javljanja kakršnegakoli obolenja ali visoko rizičnega kontakta otrok v povezavi s COVID 19. Le tako lahko pravočasno in ustrezno ukrepamo in vam posredujemo ustrezna navodila.

 

Naj bo ponoven povratek v šolske klopi čim bolj miren in zdrav.

 

Ravnateljica, Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti