Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Veselili smo se vrnitve učencev 1. triade v šolske klopi. Žal nas je današnja okrožnica ministrstva in odločitev vlade presenetila in od ponedeljka dalje ponovno delamo na daljavo. Vsi razredi. Tako učenci 1. triade jutri odnesejo domov vse svoje šolske potrebščine, saj ne vemo koliko časa bo potekal pouk na daljavo.

Bo pa organizirano nujno varstvo za učence 1. triade, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture (zdravstvo, vojska, policija, CZ …). Če otroka prijavite v to varstvo, morate obvezno priložiti potrdilo delodajalca (v prilogi). Prijavo v varstvo sporočite v tajništvo šole po elektronski pošti do torka, 2. 2. do 7.30. Oddati morate tudi potrdilo delodajalca. Varstvo bodo izvajali delavci šole in vrtca po potrebi tudi študentje. Potekalo bo od 7.30 do 16.00 (oziroma glede na vaše potrebe). Šolska prehrana bo organizirana in plačljiva po rednih cenah. Šolski prevoz ne bo organiziran.

V času varstva bodo učenci delali na daljavo. Če pri delu potrebujejo računalnik, ga morajo prinesti s seboj, ker v šoli računalnikov nimamo več na razpolago. Vse razpoložljive smo dali učencem. Delo bo potekalo v skladu z okrožnico MIZŠ, ki smo jo objavili na spletu.

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na 05 6626 580.
Hvala vam.

Priloga:

 

Vlasta Urška Baraga, ravnateljica

Nastavitve dostopnosti