Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 

Po letnem načrtu šole bi bile v torek, 17. 11. 2020, govorilne ure. Glede na trenutne razmere te ne bodo potekale v živo. Kdor želi govoriti z razrednikom ali drugim učiteljem, naj učitelju to napiše preko eAsistenta in skupaj se bosta dogovorila za uro in način govorilnih ur (zoom, telefon, elektronska sporočila).

Po potrebi bo z vami starši stopil v stik tudi učitelj sam, saj nam je zelo pomembno, da učenci čim uspešneje delajo in izvajajo zadane naloge. Poleg tega nas zanima tudi, kako preživljajo to obdobje, ali potrebujejo kakšno pomoč, nasvet, dodatno opremo …?

Še enkrat bi vas opozorila, da imate za otroka možnost naročiti kosilo na šoli. Učenec ga prevzame v šoli in ga odnese domov v nepovratni plastični embalaži. Za učence, ki imajo pravico do brezplačnega kosila, bo strošek tega poravnalo ministrstvo. Ostali boste ob koncu meseca prejeli položnico. Cena kosila bo 3,20 EUR. Prijavite se v tajništvo šole po telefonu ali elektronski pošti, najkasneje do 8. zjutraj za naslednji dan.

Na svidenje.

 

                                                                       Ravnateljica

                                                                       Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti