Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši,

 

 

6. do 9. razred

 

V tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 bo pouk za učence od 6. do 9. razreda potekal na daljavo. Učitelji bodo z njimi delali preko spletnih učilnic in ZOOM-a. V šoli smo zbrali podatke, koliko učencev potrebuje računalnik za delo doma in bomo to poskušali uredit. Te učence bomo poklicali v šolo takoj, ko bo računalnik pripravljen. Računalniki bodo na izposojo in jih boste morali ob koncu šolanja na daljavo v šolo vrniti.

 

Zelo pomembno je, da učenci svoje obveznosti opravljate redno, da dobro preberete navodila in izpolnjujete zadane naloge. Vaš šolski dan naj se začne ob 8.20. Ne odlašajte z izpolnjevanjem obveznosti, ker se snovi nabere preveč in je potem res težko slediti.

 

Za kakršno koli tehnično pomoč pokličite 040 490 501 času od 8.00 do 14.00.

Učenci z učitelji komunicirajo preko spletnih učilnic.

 

Vse  informacije, nasvete  in pomoč vedno poiščite najprej na spletni strani šole in v spletnih učilnicah. Če boste učenci potrebovali še dodatno pomoč pri delu v spletnih učilnicah, bo na šoli organizirana pomoč učiteljev. Posamezne učence bomo po potrebi povabili v šolo, če bomo presodili, da tako obliko pomoči potrebujejo.

 

Učitelji bodo redno spremljali odzivnost učencev. Če učenec ne bo opravljal danih nalog in ne bo dostopal v spletno učilnico, bomo poklicali vas, starše, in vas s tem seznanili.

 

 

Za učence od 1. do 5. razreda:

 

Delo v razredih bo potekalo po rednem urniku v matičnih učilnicah.

 

Interesne dejavnosti, ki jih vodijo naši zunanji sodelavci, se do preklica ne bodo izvajale. Prav tako ne bo praktične vožnje za kolesarski izpit. Potekale bodo le interesne dejavnosti, ki jih vodijo naši učitelji.

Šolski prevoz bo potekal po urniku,  prav tako jutranje varstvo in podaljšano bivanje ter šolska prehrana.

NA ŠOLSKEM AVTOBUSU JE NOŠENJE MASKE OBVEZNO.

 

 

 

Ravnateljica

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti