Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Kot ste najbrž že slišali, se ob vseh dogajanjih okoli sanacije šole v zadnjem času, le-ta prestavlja na naslednje leto. Kako bo to potekalo, trenutno še ne vemo. To vsekakor vpliva tudi na samo organizacijo dela na šoli do konca šolskega leta. O podrobnostih, kako se bomo na novo nastalo situacijo prilagodili, vas bomo seznanili v dopisu konec  2. tedna v maju.

Glede na to, da bo v juniju velika večina dejavnosti (tabori, plavanje, dnevi dejavnosti) ponovno obveščamo vas starše, da se za morebitno pomoč pri plačilu dejavnosti zglasite v šoli in poskusili vam bomo pomagati preko sklada šole in vrtca. Z MO Koper je dogovorjeno, da bo pokrila vse prevoze na tabore.

V poletnem času bodo na šoli potekala vsa dela, ki so bila predvidena, da bi bila opravljena vzporedno s sanacijo in ureditvijo okolice šole.
Tako se bo preuredilo sanitarije na predmetni stopnji in v telovadnici, tla in stenske obloge v telovadnici, obnovilo se bo pode po šoli, brusilo in lakiralo se bo parkete, pleskalo stene, postavilo se bo nekaj novih klim, nabavilo novo opremo za učilnice ter računalniško opremo…

Priprave na notranja obnovitvena dela so v teku že nekaj časa in resnično si želimo, da bi se lahko v miru  pripravili na dela, ki nas čakajo v poletnih mesecih ter na organizacijo dela v novem šolskem letu.

 

 

Ravnateljica

Vlasta Urška Baraga

Nastavitve dostopnosti